Top 9 bestverkochte spellen in 2023

Bekijk onze hotlist van 2023 met de Top 9 Bestsellers in onze webshop! Ontdek welke spellen dit jaar het meest geliefd waren bij jullie. Dit zijn de 9 best verkochte spellen van 2023.

9. Scoreblokken Keer op Keer 2

Jullie hebben in 2023 zoveel Keer op Keer 2 gespeeld dat jullie scoreblokken binnen no-time op waren! Geen nood, met deze 2 extra scoreblokken kunnen jullie weer een tijd vooruit!

Packshot van keer op keer 2 extra scoreblokken met nummer 9 er boven

8. Keer op Keer

Met je broer van zestien of je oma van tachtig, Keer op Keer is leuk voor alle leeftijden! Het spel is makkelijk aan te leren, waardoor je snel kunt beginnen. Ook als het niet jouw beurt is, mag je dobbelstenen kiezen en vakjes afkruisen, zo hoef je nooit te wachten op je beurt! Elk potje kun je weer een andere tactiek toepassen, zo is elk potje anders en verveelt het nooit. Of je het nu op het strand speelt, op school, als je op de bus wacht of gewoon gezellig aan de keukentafel, Keer op Keer is overal mee naartoe te nemen!

box van  keer op keer met nummer 8 er boven

7. Pick-a-Pen: Crypten

Met Pick-a-Pen: Crypten probeer je zeer ingewikkelde inscripties in een oude crypte te ontcijferen. Voltooi zoveel mogelijk rijen en kolommen, waarbij sommige symbolen je een extra beurt opleveren!

De Pick-a-Pen-serie is een nieuwe generatie innovatieve “Roll & Write”-spellen, waarin werkelijk met potloden wordt gerold. Dit zorgt ervoor dat met hetzelfde speelmateriaal veel verschillende spelmechanismen mogelijk worden gemaakt. Maar in elk spel staat het inkleuren van velden centraal.

Pick-a-Pen was enorm populair in 2023. Pick-a-Pen: Crypten is namelijk pas de eerste van de drie Pick-a-Pen varianten in deze lijst!

Box van Pick a pen: Crypten met nummer 7 er boven

6. Wingspan uitbreiding: Azië

Op de zesde plaats vinden we de Wingspan-uitbreiding: Azië. Dit is het op één na meest bestelde Wingspan-product van 2023.

Verken het vogelrijk van Azië in deze nieuwe editie van Wingspan! Naast tal van nieuwe vogels bevat deze uitbreiding speelmateriaal voor twee spelers. Wingspan: Azië kan met zijn tweeën worden gespeeld of als uitbreiding op het basisspel worden gebruikt. Beleef Wingspan met maar liefst 7 spelers door middel van de nieuwe “zwerm”-modus!


Box van wingspan azie met nummer 6 er boven

5. Wingspan Nesting Box

Op de vijfde plaats vinden we de Wingspan Nesting Box. Dit product was zelfs populairder dan de Wingspan-uitbreiding: Azië.

In deze praktische opbergdoos kun je alle kaarten, spelonderdelen en ander materiaal van Wingspan en alle uitbreidingen ervan overzichtelijk opruimen. Zo kun je bij de volgende speelgelegenheid nog sneller beginnen en blijft je speelmateriaal mooi.

De Wingspan Nesting Box is exclusief op onze webshop verkrijgbaar. Daarnaast is dit de enige oplage. Wees er dus snel bij als je deze nog niet in huis hebt gehaald!

Plaatje van Nummer 5: wingspan Nesting box

4. My City Roll & Write

Op plek vier staat My City Roll & Write. My City, maar dan als dobbelspel! Dobbel en krabbel jouw eigen stad bij elkaar in deze snelle en compacte versie van het populaire legacyspel. Rol de dobbelstenen om te zien welke vorm je in jouw stad moet neerpennen. Hoe slimmer je jouw stad inricht, hoe meer punten je scoort. Twaalf verschillende niveaus verdeeld over vier campagnes geven volop uitdaging. Wie maakt de beste stad?

box van my city roll & write met nummer 4 er boven

3. Pick-a-Pen: Tuinen

De bronzen medaille gaat naar: Pick-a-Pen: Tuinen! Vul tuinen met een enkele kleur of juist met 5 verschillende. Zet er passende bloemen en bomen in, en scoor zo de meeste punten! Kies steeds 1 van de gerolde kleurpotloden en kleur het op de betreffende zijde aangegeven aantal velden op de tuinen in. Afhankelijk van het gekozen scorevel verdien je op verschillende manieren punten. Heb jij aan het einde de meeste punten?

box van pick a pen: tuinen met nummer 3 er boven

2. Pick-a-Pen: Riffen

Jullie hebben dit jaar massaal Pick-a-Pen gespeeld. Met gepaste trots presenteren wij de tweede plaats: Pick-a-Pen: Riffen!

Verken de oceaan rond een gezonken schip en vorm routes van dezelfde kleur om schatten te bereiken, maar pas op voor verraderlijke draaikolken! Kies steeds 1 van de gerolde kleurpotloden en kleur een route van het op de betreffende zijde aangegeven aantal stappen in. Afhankelijk van het gekozen scorevel verdien je op verschillende manieren punten. Heb jij aan het einde de meeste punten?


box van pick a pen riffen met nummer 2 er boven

1. Beverbende

Op de eerste plaats vinden we onze eigen Bohemian Rhapsody van de top 9 bestverkochte spellen in 2023: Beverbende! Met deze klassieker kan je eigenlijk nooit missen.

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde.


box van het spel beverbende met nummer 1 er boven

Dank aan alle enthousiaste spelers voor het maken van 2023 een onvergetelijk jaar vol spelplezier! We kijken alvast uit naar de releases van 2024.

We zijn benieuwd naar welke spellen in 2024 jullie harten gaat veroveren!